08 dec 2015 14:47

08 dec 2015 14:47

Typiskt miljöpartistiskt

FRÄMLINGSRÄDSLA

Replik. Hej Britt-Mari (SLA 7/12)!

Du pådyvlar merparten av Sveriges allmoge en smitta du hittat på! Själv har du tydligen drabbats av sjukdomen rappakalja!

Typiskt miljöpartistiskt att inte se de problem den stora mängden flyktingar/invandrare orsakar regionalt, och inte minst för kommuner som saknar bostäder, arbete eller plats i skolor. Att ge en massa tillmälen och kalla de som bekymrar sig över hur problemen skall lösas, för rasister är bra magstarkt!

När det beträffar de som åker utomlands på semester inbillar jag mig att inte så många åker till Somalia, Afghanistan eller Syrien. Jag har fått uppfattningen att de turistländer som besöks är lyckliga över besöken och över den ekonomi de tillförs och är i behov av. Länderna kring Medelhavet är ju helt beroende av turistinkomster.

Det är ett problem med dem som inte är medvetna om invandringsproblemen.

Anders Löfgren

Du pådyvlar merparten av Sveriges allmoge en smitta du hittat på! Själv har du tydligen drabbats av sjukdomen rappakalja!

Typiskt miljöpartistiskt att inte se de problem den stora mängden flyktingar/invandrare orsakar regionalt, och inte minst för kommuner som saknar bostäder, arbete eller plats i skolor. Att ge en massa tillmälen och kalla de som bekymrar sig över hur problemen skall lösas, för rasister är bra magstarkt!

När det beträffar de som åker utomlands på semester inbillar jag mig att inte så många åker till Somalia, Afghanistan eller Syrien. Jag har fått uppfattningen att de turistländer som besöks är lyckliga över besöken och över den ekonomi de tillförs och är i behov av. Länderna kring Medelhavet är ju helt beroende av turistinkomster.

Det är ett problem med dem som inte är medvetna om invandringsproblemen.

Anders Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.