08 dec 2015 14:49

08 dec 2015 14:49

Vakna upp Skultorpsbor!

SKULTORP

Oas. Har ni sett hur fint vi har fått det i centrum nu med den fina parken framför Stenströms som kommunen har gjort i ordning så fint och som pryds med en julgran och tomte?

Innan dess i många år pryddes parken av en stor, ful och farlig grop som blev en tvistefråga för både byggherren och kommunen när det skulle byggas hyreshus där.

Nu är det dags igen att riva den nylagda och fina parken för att smälla upp ett hyreshus just där, vilket innebär att den enda samlingspunkten för gamla och unga Skultorpsbor att träffas på försvinner. Var ska vi nu ha nationaldagsfirande m.m.? Det finns säkert de som har synpunkter på detta med, men för oss har den fina parken nu varit en oas.

I stället för att komma med synpunkter på var vi kan fira viktiga händelser här i Skultorp så har vi ett förslag: Riv det gamla plåthuset mitt i Skultorp där Servus tidigare inhystes och bygg ett hyreshus på den tomten i stället, närmare till buss och lika närma till affär. Då får vi behålla vår fina park och det gula fula plåtkomplexet försvinner som skämmer hela centrum.

Skultorpsbo

Innan dess i många år pryddes parken av en stor, ful och farlig grop som blev en tvistefråga för både byggherren och kommunen när det skulle byggas hyreshus där.

Nu är det dags igen att riva den nylagda och fina parken för att smälla upp ett hyreshus just där, vilket innebär att den enda samlingspunkten för gamla och unga Skultorpsbor att träffas på försvinner. Var ska vi nu ha nationaldagsfirande m.m.? Det finns säkert de som har synpunkter på detta med, men för oss har den fina parken nu varit en oas.

I stället för att komma med synpunkter på var vi kan fira viktiga händelser här i Skultorp så har vi ett förslag: Riv det gamla plåthuset mitt i Skultorp där Servus tidigare inhystes och bygg ett hyreshus på den tomten i stället, närmare till buss och lika närma till affär. Då får vi behålla vår fina park och det gula fula plåtkomplexet försvinner som skämmer hela centrum.

Skultorpsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.