11 dec 2015 14:37

11 dec 2015 14:37

Mobilen viktigast?

LUCIAFIRANDE

Var härom kvällen på luciafirande i Häggetorpskolan i Tibro för att lyssna på barnen när de sjöng luciasånger och det var jättebra. Men det är skrämmande att se att föräldrar sitter och håller på med sina mobiler medan barnen sjunger. Vilket är viktigast kan man fråga sig; barnen eller mobilen? Är det så att mobilen är viktigare kunde ni lika gärna varit hemma

Jag förstår mycket väl att det finns skäl att införa mobilförbud på vissa ställen typ restauranger m.m. dit man går för att ha trevligt och kunna prata med varandra utan att man måste kolla till mobilen hela tiden.

Hur kunde vi leva innan mobilen fanns? Förmodligen fick vi mer gjort samt hade ett bättre socialt liv.

Spånis

Var härom kvällen på luciafirande i Häggetorpskolan i Tibro för att lyssna på barnen när de sjöng luciasånger och det var jättebra. Men det är skrämmande att se att föräldrar sitter och håller på med sina mobiler medan barnen sjunger. Vilket är viktigast kan man fråga sig; barnen eller mobilen? Är det så att mobilen är viktigare kunde ni lika gärna varit hemma

Jag förstår mycket väl att det finns skäl att införa mobilförbud på vissa ställen typ restauranger m.m. dit man går för att ha trevligt och kunna prata med varandra utan att man måste kolla till mobilen hela tiden.

Hur kunde vi leva innan mobilen fanns? Förmodligen fick vi mer gjort samt hade ett bättre socialt liv.

Spånis

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.