16 dec 2015 14:21

16 dec 2015 14:21

Värmestugan viktig för barnfamiljer

BILLINGEN

Lekplats. Blir mycket förvånad när jag läser att kommunen sagt upp avtalet angående hyra av värmestugan i Hagenstugan. I anslutning till Hagenstugan har man byggt en jättepopulär lekplats som många barnfamiljer besöker. Att hänvisa till Billingebadets omklädning flera hundra meter bort är ingen lösning för familjer med små barn. Närheten är viktig både för att gå på toalett samt att gå in och fika och få lite värme.

Skall man satsa flera miljoner på Billingens fritidsområde kan det inte vara så kostsamt att hyra en värmestuga på cirka 15 kvadratmeter. Det finns mycket annat man kan spara på. Toalettvagn vid skidstadion kan vara ett komplement för skidåkare.

Här måste kommunen omgående tänka till nu när det är kallt och behovet av värmestuga stort.

LG

Skall man satsa flera miljoner på Billingens fritidsområde kan det inte vara så kostsamt att hyra en värmestuga på cirka 15 kvadratmeter. Det finns mycket annat man kan spara på. Toalettvagn vid skidstadion kan vara ett komplement för skidåkare.

Här måste kommunen omgående tänka till nu när det är kallt och behovet av värmestuga stort.

LG

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.