17 dec 2015 06:00

17 dec 2015 06:00

Korttänkta pyromaner

BRÄNDER

De som bränner ner hus, som asylsökande ska bo i, måste vara bra korttänkta.

Vilka är det som drabbas? Jo, kommunerna och alla vi skattebetalare. Inte de asylsökande, som jag tror att de är ute efter att bråka med. Det är inte de som måste finna nytt boende utan kommunen. Det är inte de som drabbas ekonomiskt utan vi skattebetalare. Det är att tänka kortsiktigt. Sluta därför med nerbränningarna. Tänk efter och gör rätt ni pyromaner som inte vill ha invandrare till Sverige. Vad är ni rädda för?

I Skövde har vi inte haft några sådana bränder, vad jag vet, och jag hoppas att vi slipper.

Hjärnan som kan tänka

Vilka är det som drabbas? Jo, kommunerna och alla vi skattebetalare. Inte de asylsökande, som jag tror att de är ute efter att bråka med. Det är inte de som måste finna nytt boende utan kommunen. Det är inte de som drabbas ekonomiskt utan vi skattebetalare. Det är att tänka kortsiktigt. Sluta därför med nerbränningarna. Tänk efter och gör rätt ni pyromaner som inte vill ha invandrare till Sverige. Vad är ni rädda för?

I Skövde har vi inte haft några sådana bränder, vad jag vet, och jag hoppas att vi slipper.

Hjärnan som kan tänka

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.