23 dec 2015 06:00

23 dec 2015 06:00

Jag ber om ursäkt

REPLIK

Svar på Davids insändare i SLA 10 december. Där berättade han hur han vid ett besök på Närhälsan Hentorp vårdcentral ville beställa tid för att vaccinera sig mot influensan. Han blev då ombedd att gå hem och ringa vårdcentralen för att boka tid istället för att boka direkt i receptionen.

Jag förstår din frustration över detta och ber om ursäkt för det inträffade. Så ska det inte gå till och går heller inte till på det viset normalt sett. Detta var ett olyckligt undantag. Jag hoppas ändå att du har fortsatt förtroende för oss och att du nu vaccinerat dig eller i alla fall fått en tid för att göra det.

Carola Låstberg

vårdcentralchef

Närhälsan Hentorp vårdcentral

Svar på Davids insändare i SLA 10 december. Där berättade han hur han vid ett besök på Närhälsan Hentorp vårdcentral ville beställa tid för att vaccinera sig mot influensan. Han blev då ombedd att gå hem och ringa vårdcentralen för att boka tid istället för att boka direkt i receptionen.

Jag förstår din frustration över detta och ber om ursäkt för det inträffade. Så ska det inte gå till och går heller inte till på det viset normalt sett. Detta var ett olyckligt undantag. Jag hoppas ändå att du har fortsatt förtroende för oss och att du nu vaccinerat dig eller i alla fall fått en tid för att göra det.

Carola Låstberg

vårdcentralchef

Närhälsan Hentorp vårdcentral

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.