24 dec 2015 06:00

24 dec 2015 06:00

Ros och ris från Tidan

HUNDAR

Hundlatriner. Ett stort fång rosor vill jag ge till de människor som sköter om våra hundlatriner i Tidan. Alltid rent och snyggt, töms i god tid innan de svämmar över, som jag tyvärr sett i andra kommuner. En stor eloge till er!

Kängan vill jag slänga på de hundägare i just Tidan som låter skiten ligga efter det att era hundar gjort sitt! Fy skäms, plocka upp skiten eller sälj hunden! Har man inte vett och orkar kröka på ryggen för att plocka upp, då ska man inte ha hund!

Till sist en liten önskan från oss här i ytterkanten till de styrande i kommunhuset: Vi vill väldigt gärna ha en inhägnad rast-/lekplats till våra fyrbenta vänner. En plats som skulle vara perfekt är allmänningen som ligger intill vårt trevliga konditori, då kunde vi efter avslutad rast och lek gå och fika en stund!

ACA

Kängan vill jag slänga på de hundägare i just Tidan som låter skiten ligga efter det att era hundar gjort sitt! Fy skäms, plocka upp skiten eller sälj hunden! Har man inte vett och orkar kröka på ryggen för att plocka upp, då ska man inte ha hund!

Till sist en liten önskan från oss här i ytterkanten till de styrande i kommunhuset: Vi vill väldigt gärna ha en inhägnad rast-/lekplats till våra fyrbenta vänner. En plats som skulle vara perfekt är allmänningen som ligger intill vårt trevliga konditori, då kunde vi efter avslutad rast och lek gå och fika en stund!

ACA

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.