05 jan 2016 06:00

05 jan 2016 06:00

Underbar nyårsnatt!

FYRVERKERIER

Det var underbart att se att Sverige fortfarande är ett så ofantligt välbärgat land! Mätt i fyrverkerier, kan vi öppna famnen till många, många fler flyktingar och andra som behöver vårt stöd, länge än!

Stod och tittade med panoramautsikt över Skövde, Ryd, Igelstorp, Värsås, Varola, Skultorp och blev faktiskt full i skratt! Ha, ha, tänkte att är det verkligen vuxna människor som frivilligt laddar upp en hel sedelbunt rätt ut i luften, jublandes, hoppandes och sedan poff är allt över och då lufsar vi in i stugorna igen? Ja, det måste det ju vara, för minderåriga får inte köpa dessa fyrverkeripjäser.

Stort tack för att jag och övriga på gården, även denna nyårsnatt, fick ett gratis skådespel med ett upptänt himlavalv i cirka 40 minuter! Nästa nyår förväntar jag mig ett ännu större spektra, för jag är övertygad om att vi i Sverige har råd att poffa upp ännu fler sedlar i luften!

Vive la Suede 2016!

Sten Sture Larsson

Stod och tittade med panoramautsikt över Skövde, Ryd, Igelstorp, Värsås, Varola, Skultorp och blev faktiskt full i skratt! Ha, ha, tänkte att är det verkligen vuxna människor som frivilligt laddar upp en hel sedelbunt rätt ut i luften, jublandes, hoppandes och sedan poff är allt över och då lufsar vi in i stugorna igen? Ja, det måste det ju vara, för minderåriga får inte köpa dessa fyrverkeripjäser.

Stort tack för att jag och övriga på gården, även denna nyårsnatt, fick ett gratis skådespel med ett upptänt himlavalv i cirka 40 minuter! Nästa nyår förväntar jag mig ett ännu större spektra, för jag är övertygad om att vi i Sverige har råd att poffa upp ännu fler sedlar i luften!

Vive la Suede 2016!

Sten Sture Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.