09 jan 2016 06:00

09 jan 2016 06:00

Det märkliga korståget

POLITIK: replik

På insändarsidan den 5/1 så fortsätter Cecilia Widegren (M) sitt märkliga korståg mot regeringen. Den här gången handlar det om regeringens skattehöjningar som kommer att drabba medborgarna under 2016. En spark som träffar Cecilia Widegren lika mycket som hennes kollegor i Alliansen.

Som vi har konstaterat så många gånger tidigare i ett antal insändare så har Cecilia Widegren och hennes kollegor i Alliansen haft alla möjligheter att rösta ner regeringens budget om man samverkat med Sverigedemokraterna. Något som ett antal av Cecilia Widegrens partikollegor, som t.ex. Finns Bengtsson, konstaterat för länge sedan. Men det kunde man naturligtvis inte göra. Det var viktigare att hålla Sverigedemokraterna på armlängds avstånd än att tänka på väljarnas välbefinnande. Något som inte visat sig vara särskilt förtänksamt när det gäller t.ex. svensk invandringspolitik.

Det skulle vara intressant att veta vem Cecilia Widegren tror att hon lurar med sina inlägg. Sig själv, sina väljare eller kollegorna i Alliansen. Personligen tycker jag att de tyder på en underskattning av väljarnas intellektuella kapacitet.

Stefan Hallberg

Sverigedemokraterna Karlsborg

Som vi har konstaterat så många gånger tidigare i ett antal insändare så har Cecilia Widegren och hennes kollegor i Alliansen haft alla möjligheter att rösta ner regeringens budget om man samverkat med Sverigedemokraterna. Något som ett antal av Cecilia Widegrens partikollegor, som t.ex. Finns Bengtsson, konstaterat för länge sedan. Men det kunde man naturligtvis inte göra. Det var viktigare att hålla Sverigedemokraterna på armlängds avstånd än att tänka på väljarnas välbefinnande. Något som inte visat sig vara särskilt förtänksamt när det gäller t.ex. svensk invandringspolitik.

Det skulle vara intressant att veta vem Cecilia Widegren tror att hon lurar med sina inlägg. Sig själv, sina väljare eller kollegorna i Alliansen. Personligen tycker jag att de tyder på en underskattning av väljarnas intellektuella kapacitet.

Stefan Hallberg

Sverigedemokraterna Karlsborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.