09 jan 2016 06:00

09 jan 2016 06:00

Vakten ville inte lyssna

KRÄNKANDE KROGBESÖK: replik

Angående Fannys artikel ”Dansa utan att tafsa” (SLA 7/1).

Det du skrev är klockrent. Bara för någon månad sen var min dotter (boende i Göteborg) på besök i Skövde och valde att gå ut till en av krogarna för att ha kul. Hon och hennes väninnor gick ut och var på strålande humör.

Det var inte samma tjejer jag mötte dagen efter. Min dotter grät hela natten. Det visade sig att när de var ute så kom en kille fram och tafsade på en av dem. Tjejerna blev upprörda och ställde killen och hans kompis mot väggen. Kan tänka mig att de var högljudda av ilska och av att killen retade dem istället för att förklara sig.

Då kom vakten fram och började skrika åt tjejerna!

De fick inte ens chans att förklara hela situationen. Vakten ville inte lyssna, var otrevlig och knuffade till och med en av tjejerna jättehårt. Min dotter frågade om hans namn för hon tänkte polisanmäla. Han sa att det får hon inte veta så hon inte kommer kunna anmäla. Det otroliga var att killarna som kränkte tjejerna fick gå hem utan några påföljder.

Flickorna gick till polisen och där fick de veta att detta inte kommer att leda nånstans.

Helt otroligt att det ska gå till så här! Är jättebesviken på vakter som jobbar där. Hela situationen bara bevisar att tjejer kommer alltid i underläge.

Tjejerna och även jag kommer aldrig mer att besöka denna krog.

Arg morsa

Det du skrev är klockrent. Bara för någon månad sen var min dotter (boende i Göteborg) på besök i Skövde och valde att gå ut till en av krogarna för att ha kul. Hon och hennes väninnor gick ut och var på strålande humör.

Det var inte samma tjejer jag mötte dagen efter. Min dotter grät hela natten. Det visade sig att när de var ute så kom en kille fram och tafsade på en av dem. Tjejerna blev upprörda och ställde killen och hans kompis mot väggen. Kan tänka mig att de var högljudda av ilska och av att killen retade dem istället för att förklara sig.

Då kom vakten fram och började skrika åt tjejerna!

De fick inte ens chans att förklara hela situationen. Vakten ville inte lyssna, var otrevlig och knuffade till och med en av tjejerna jättehårt. Min dotter frågade om hans namn för hon tänkte polisanmäla. Han sa att det får hon inte veta så hon inte kommer kunna anmäla. Det otroliga var att killarna som kränkte tjejerna fick gå hem utan några påföljder.

Flickorna gick till polisen och där fick de veta att detta inte kommer att leda nånstans.

Helt otroligt att det ska gå till så här! Är jättebesviken på vakter som jobbar där. Hela situationen bara bevisar att tjejer kommer alltid i underläge.

Tjejerna och även jag kommer aldrig mer att besöka denna krog.

Arg morsa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.