13 jan 2016 06:00

13 jan 2016 06:00

Kloka vakter borde ingripa

KRÄNKANDE KROGBESÖK

Tafsande. Har nu läst två insändare om hur unga kvinnor/flickor bemöts på krog i Skövde. De har utsatts för tafsande män utan att vakterna ingripit. Av insändarna framgår tyvärr inte vilken/vilka krogar det gäller. En idé är möjligen att det blir redovisat så att andra kvinnor slipper utsättas. Blir aktuell krog utan kvinnor/flickor som gäster gissar jag, att krogägaren snabbt sätter in åtgärder.

Nu hoppas jag att det rör sig om några halvfulla, omogna, sexuellt frustrerade idioter, som betett sig illa mot dessa unga kvinnor. Om det är så, borde kloka vakter kunna ingripa nästa gång. Värre – mycket värre – vore det om det är en spridning av det som skett i Köln och i Kalmar. Har den företeelsen nått Skövde kan varken polis, vakter eller andra förhålla sig passiva.

Tacksam för kommentar från någon av våra seriösa krogägare.

Marianne Granqvist

Nu hoppas jag att det rör sig om några halvfulla, omogna, sexuellt frustrerade idioter, som betett sig illa mot dessa unga kvinnor. Om det är så, borde kloka vakter kunna ingripa nästa gång. Värre – mycket värre – vore det om det är en spridning av det som skett i Köln och i Kalmar. Har den företeelsen nått Skövde kan varken polis, vakter eller andra förhålla sig passiva.

Tacksam för kommentar från någon av våra seriösa krogägare.

Marianne Granqvist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.