15 jan 2016 06:00

15 jan 2016 06:00

Ta ställning emot fackpamparna

KOMMUNAL: Svekfulla

Transportbasen Hans ”Hoffa” Ericson gör precis allting fel! Om detta kunde förfärade LO-medlemmar läsa i media i mitten av 70-talet, detta med anledning av fuffens med Transportmedlemmarnas pengar och mutanklagelser.

45 år senare är det fackförbundet Kommunals fackpampar som kopierar ”Hoffas” svekfulla beteende.

Transportbasen fick sparken för övrigt, något som tidigare aldrig hänt men nu är det åter dags för utrensning av de fackliga utsugarna inom förbunden, något annat är helt otänkbart.

Jag uppmanar alla lokala fackförbund att ta ställning och gemensamt manifestera och göra avbön för sina kollegors skurkaktiga beteenden. Dessutom ska alla fackpampar sänka sina löner med minst hälften och medlemsavgifterna ska förstås också sänkas med samma procentsats för nu får vi förklaringen till varför medlemsavgifterna inom LO-förbunden är så höga som de är.

Kent Rohdin

45 år senare är det fackförbundet Kommunals fackpampar som kopierar ”Hoffas” svekfulla beteende.

Transportbasen fick sparken för övrigt, något som tidigare aldrig hänt men nu är det åter dags för utrensning av de fackliga utsugarna inom förbunden, något annat är helt otänkbart.

Jag uppmanar alla lokala fackförbund att ta ställning och gemensamt manifestera och göra avbön för sina kollegors skurkaktiga beteenden. Dessutom ska alla fackpampar sänka sina löner med minst hälften och medlemsavgifterna ska förstås också sänkas med samma procentsats för nu får vi förklaringen till varför medlemsavgifterna inom LO-förbunden är så höga som de är.

Kent Rohdin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.