19 jan 2016 06:00

19 jan 2016 06:00

Det gäller att sko sig

KOMMUNAL

Ruttet. Ledarskiktet i Kommunal gör klokt i att sticka svansen mellan benen och snabbt som sjutton avgå.

Finns det någon som har förtroende för en sådan klick tokstollar? Fyllefester, porr, gratisboende, utdelning av lägenheter med mera, har de ägnat sig åt. Bära sig åt som svin och sedan avgå och då få ut rikliga pensioner. Har de ingen skam alls i kroppen? Det är ju alla medlemmar i facket som får betala!

Det allra senaste är ju att socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) också har fått en lägenhet från det fack hon var ordförande i innan hon blev minister. Nu har hon både lägenheten kvar och en villa i Stockholmstrakten. Det gäller att sko sig och det kommer säkert att dyka upp flera skandaler. Fy sjutton vad ruttet det är.

Förbannad

Finns det någon som har förtroende för en sådan klick tokstollar? Fyllefester, porr, gratisboende, utdelning av lägenheter med mera, har de ägnat sig åt. Bära sig åt som svin och sedan avgå och då få ut rikliga pensioner. Har de ingen skam alls i kroppen? Det är ju alla medlemmar i facket som får betala!

Det allra senaste är ju att socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S) också har fått en lägenhet från det fack hon var ordförande i innan hon blev minister. Nu har hon både lägenheten kvar och en villa i Stockholmstrakten. Det gäller att sko sig och det kommer säkert att dyka upp flera skandaler. Fy sjutton vad ruttet det är.

Förbannad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.