19 jan 2016 06:00

19 jan 2016 06:00

Jag hoppas få höra nästa match

ÖPPET BREV

Arenan. Öppet brev till kultur- och fritidsnämndens ordförande

Jag missar sällan Skövde HF:s handbollsmatcher i arenan, men tråkigt nog missar Skövde kommun väldigt ofta att koppla in hörselslingan så att vi hörselhandikappade kan få del av den information som ges.

Detta har jag utan framgång påtalat genom insändare i SLA och till och med mejlat fritidschefen och bland annat bett om ett telefonnummer att ringa när personalen missar igen. Han var dock för fin Herre för att reagera på det eller att överlämna ärendet till sin efterträdare.

Nu skall erkännas att Skövde kommun missar inte alltid att koppla in hörselslingan, men vid senaste matchen mot Hellton kopplades i stället in ett radioprogram, som dessutom under första halvleken var på finska (tror jag).

Min förhoppning är nu att du, Kaj-Eve, kan utnyttja din politiska makt, så att kontrollrummet där knappen till hörselslingan finns, bemannas med kompetent personal när Skövde HF hyr och betalar för spel i Arenan.

Nästa tillfälle är söndagen den 24 januari då det blir hemmamatch mot Västerås. Då hoppas jag på att få se och höra en trevlig match.

Jan-Erik Nilsson

Jag missar sällan Skövde HF:s handbollsmatcher i arenan, men tråkigt nog missar Skövde kommun väldigt ofta att koppla in hörselslingan så att vi hörselhandikappade kan få del av den information som ges.

Detta har jag utan framgång påtalat genom insändare i SLA och till och med mejlat fritidschefen och bland annat bett om ett telefonnummer att ringa när personalen missar igen. Han var dock för fin Herre för att reagera på det eller att överlämna ärendet till sin efterträdare.

Nu skall erkännas att Skövde kommun missar inte alltid att koppla in hörselslingan, men vid senaste matchen mot Hellton kopplades i stället in ett radioprogram, som dessutom under första halvleken var på finska (tror jag).

Min förhoppning är nu att du, Kaj-Eve, kan utnyttja din politiska makt, så att kontrollrummet där knappen till hörselslingan finns, bemannas med kompetent personal när Skövde HF hyr och betalar för spel i Arenan.

Nästa tillfälle är söndagen den 24 januari då det blir hemmamatch mot Västerås. Då hoppas jag på att få se och höra en trevlig match.

Jan-Erik Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.