27 jan 2016 06:00

27 jan 2016 06:00

Det som göms i snö …

HUNDBAJS

Nu när det börjar töa ser vi en förskräcklig syn i form av all hundskit som ligger i drivor runt om i kommunen. Själv är jag hundägare som bor i S:a Ryd och rastar hunden flera gånger om dagen. Man måste fråga sig hur de hundägare tänker som inte tar upp efter sin hund och de är många efter skiten att döma.

Personligen hoppas jag att jag med egna ögon kommer på någon av alla de som uppenbarligen inte ska ha hund så man får möjlighet att tillrättavisa och förklara att man som hundägare har visst ansvar och ett av de viktigaste är att plocka upp skiten efter sin hund för allas trevnad och slippa smittspridningar för både djur och människor.

Kent Rohdin

Nu när det börjar töa ser vi en förskräcklig syn i form av all hundskit som ligger i drivor runt om i kommunen. Själv är jag hundägare som bor i S:a Ryd och rastar hunden flera gånger om dagen. Man måste fråga sig hur de hundägare tänker som inte tar upp efter sin hund och de är många efter skiten att döma.

Personligen hoppas jag att jag med egna ögon kommer på någon av alla de som uppenbarligen inte ska ha hund så man får möjlighet att tillrättavisa och förklara att man som hundägare har visst ansvar och ett av de viktigaste är att plocka upp skiten efter sin hund för allas trevnad och slippa smittspridningar för både djur och människor.

Kent Rohdin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.