27 jan 2016 06:00

27 jan 2016 06:00

Grattis Skövde!

BILLINGENSATSNING

Visionär. Som en aktiv företagare i Vara kommun vill jag bara säga; Grattis Skövde! Jag blev så glad när jag läste om nysatsningen på Billingen/Billingehus på webben. Jag hoppas att alla Skövdebor, skaraborgare och inte minst politiker inser vad detta betyder för oss alla. Detta kommer att sätta Skövde på kartan!

Vi som bor på landsbygden har det fantastiskt men hanterar också stora utmaningar. De är inte omöjliga men det är viktigt att vi tänker stort, använder de naturliga resurserna vi har för dörren och sticker ut lite. Turism i Västra Götaland är på uppgång och ni i Skövde har otroliga förutsättningar.

Var tacksamma att ni har en visionär som Silvester Jellinek som vågar sticka ut och har en vision som räcker till för hela Västra Götaland och lite till.

Det här är ett otroligt stort projekt som bara kan lyckas om alla ger sitt stöd. Jag hoppas verkligen att alla fattar och ställer sig bakom Jellinek för att ge hela området ett lyft. Det har gjorts förut (Skövde Arena och Vara Konserthus t.ex.) trots motstånd och faktiskt blivit riktigt bra till slut.

Cindy Liedberg

Cindys Beautybox Vara

Vi som bor på landsbygden har det fantastiskt men hanterar också stora utmaningar. De är inte omöjliga men det är viktigt att vi tänker stort, använder de naturliga resurserna vi har för dörren och sticker ut lite. Turism i Västra Götaland är på uppgång och ni i Skövde har otroliga förutsättningar.

Var tacksamma att ni har en visionär som Silvester Jellinek som vågar sticka ut och har en vision som räcker till för hela Västra Götaland och lite till.

Det här är ett otroligt stort projekt som bara kan lyckas om alla ger sitt stöd. Jag hoppas verkligen att alla fattar och ställer sig bakom Jellinek för att ge hela området ett lyft. Det har gjorts förut (Skövde Arena och Vara Konserthus t.ex.) trots motstånd och faktiskt blivit riktigt bra till slut.

Cindy Liedberg

Cindys Beautybox Vara

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.