28 jan 2016 06:00

28 jan 2016 06:00

Oansvariga hundägare

HUSDJUR

Rädda. I måndags var jag ute på kvällspromenad med min hund i Hentorp. Vid Heneskolan mötte jag en pojke som kom gående med en stor svart hund. Pojkens hund började morra samt skälla och dra mot min hund. Han fick samla alla sina krafter för att kunna hålla tillbaka hunden, vilket inte gick helt bra. Jag fiskade snabbt upp min hund i famnen för att kunna ta mig därifrån men den svarta hunden hann få tag i min hunds svans.

Nu gick det lyckligtvis bra och det blev inga större skador, förutom att min hund och jag blev rädda. Jag fick tyvärr inte tillfälle att prata med pojken då jag snabbt ville därifrån.

Jag skulle vilja riktiga mig till de vuxna som låter ett barn gå ut med en så stor hund. Det är fruktansvärt oansvarigt. Det kunde ha gått mycket värre!

Amanda H

Nu gick det lyckligtvis bra och det blev inga större skador, förutom att min hund och jag blev rädda. Jag fick tyvärr inte tillfälle att prata med pojken då jag snabbt ville därifrån.

Jag skulle vilja riktiga mig till de vuxna som låter ett barn gå ut med en så stor hund. Det är fruktansvärt oansvarigt. Det kunde ha gått mycket värre!

Amanda H

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.