01 feb 2016 06:00

01 feb 2016 06:00

Varför har vi ingen vårdcentral?

SKULTORP

Det är under all kritik att inte ha en vårdcentral i Skultorp, varför finns inte det? Jag kan inte förstå varför de tagit bort den. Den närmaste är i Hentorp, och de har så många patienter att de inte hinner med som det är planerat.

Läkare ringer och säger att det står var och en fritt att bytta vårdcentral och då få längre väg till vårdcentral, ja då får man göra så. Tycker synd om dem som inte ifrågasätter den dåliga vård som vi har nu.

Britt Tegneryd

Det är under all kritik att inte ha en vårdcentral i Skultorp, varför finns inte det? Jag kan inte förstå varför de tagit bort den. Den närmaste är i Hentorp, och de har så många patienter att de inte hinner med som det är planerat.

Läkare ringer och säger att det står var och en fritt att bytta vårdcentral och då få längre väg till vårdcentral, ja då får man göra så. Tycker synd om dem som inte ifrågasätter den dåliga vård som vi har nu.

Britt Tegneryd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.