02 feb 2016 06:00

02 feb 2016 06:00

Flytta verksamheten!

STÖRANDE

Det är dags att Stenas recyklings viktiga, men ack så störande, verksamhet flyttas till en mer lämplig plats. Mitt förslag är att Skövde kommun omgående erbjuder företaget en industritomt som inte ligger i direkt anslutning till bebyggelse. Ändra sedan detaljplanen så att Stenas nuvarande tomt kan användas till bostadsbyggande. Tänk vilken centralt boende det blir. Kommunen slår då två flugor i en smäll; närboende slipper plågas av oljud på alla upptänkliga tider och dagar och centralt boende kan erbjudas.

Närboende

Det är dags att Stenas recyklings viktiga, men ack så störande, verksamhet flyttas till en mer lämplig plats. Mitt förslag är att Skövde kommun omgående erbjuder företaget en industritomt som inte ligger i direkt anslutning till bebyggelse. Ändra sedan detaljplanen så att Stenas nuvarande tomt kan användas till bostadsbyggande. Tänk vilken centralt boende det blir. Kommunen slår då två flugor i en smäll; närboende slipper plågas av oljud på alla upptänkliga tider och dagar och centralt boende kan erbjudas.

Närboende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.