04 feb 2016 06:00

04 feb 2016 06:00

Nepotismen är utbredd

SKÖVDE

En sak som inte Skövdepolitiker ser, är att de flesta som bor i Skövde inte är intresserade av sport och idrott. Skövde är en kommun där nepotismen är utbredd. När man läser att Värmeverket skänker (sponsrar) för en miljon kronor och var dessa pengar går, understryker detta med nepotism.

Det konstiga är att de revisorer som skall granska detta accepterar sådana förhållanden.

Skattebetalare

En sak som inte Skövdepolitiker ser, är att de flesta som bor i Skövde inte är intresserade av sport och idrott. Skövde är en kommun där nepotismen är utbredd. När man läser att Värmeverket skänker (sponsrar) för en miljon kronor och var dessa pengar går, understryker detta med nepotism.

Det konstiga är att de revisorer som skall granska detta accepterar sådana förhållanden.

Skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.