05 feb 2016 06:00

05 feb 2016 06:00

Bussen åkte förbi mig

DÅLIGT

I onsdags kom jag försent till skolan och fick frånvaro då buss 500 med avgångstid 10.30 bara åkte förbi mig när jag stod i kuren på väg 26. Dessutom åkte den tre minuter för tidigt!

I tisdags åkte jag buss 613 vid 17.30 från Norrmalm som då var 6 minuter sen. När jag nästan var hemma så plingade jag för att gå av på min hållplats. Vad händer? Jo, busschauffören bara kör förbi hållplatsen och jag får gå av på nästa! Eftersom detta är på landsbygden så är det en bit mellan hållplatserna. Jag fick ringa efter min mamma som fick komma och hämta mig med bilen!

Riktigt dåligt. Dessutom fick jag min första ogiltiga frånvaro ...

Gymnasieelev

I onsdags kom jag försent till skolan och fick frånvaro då buss 500 med avgångstid 10.30 bara åkte förbi mig när jag stod i kuren på väg 26. Dessutom åkte den tre minuter för tidigt!

I tisdags åkte jag buss 613 vid 17.30 från Norrmalm som då var 6 minuter sen. När jag nästan var hemma så plingade jag för att gå av på min hållplats. Vad händer? Jo, busschauffören bara kör förbi hållplatsen och jag får gå av på nästa! Eftersom detta är på landsbygden så är det en bit mellan hållplatserna. Jag fick ringa efter min mamma som fick komma och hämta mig med bilen!

Riktigt dåligt. Dessutom fick jag min första ogiltiga frånvaro ...

Gymnasieelev

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.