05 feb 2016 06:00

05 feb 2016 06:00

Enkelspårig miljövän

REPLIK.

Till signaturen En riktig miljövän (SLA 2/2).

Nu är du väl lite enkelspårig här. En miljövän tänker på naturen och människans bästa. Andas frisk luft, värnar om vårt vackra berg, vattendrag, och att vi ska kunna vistas i orörd natur. Att spränga stora hål i Billingen är absolut inte naturvänligt.

Vidare så skulle det ta många år att göra i ordning alla djupa sår som ändå aldrig kan bli detsamma. Arbetskraften tar inte slut på flera år. De kan hjälpa till med att laga vårt stackars berg igen. Det lär ta tid.

Marlene i Våmb

Till signaturen En riktig miljövän (SLA 2/2).

Nu är du väl lite enkelspårig här. En miljövän tänker på naturen och människans bästa. Andas frisk luft, värnar om vårt vackra berg, vattendrag, och att vi ska kunna vistas i orörd natur. Att spränga stora hål i Billingen är absolut inte naturvänligt.

Vidare så skulle det ta många år att göra i ordning alla djupa sår som ändå aldrig kan bli detsamma. Arbetskraften tar inte slut på flera år. De kan hjälpa till med att laga vårt stackars berg igen. Det lär ta tid.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.