10 feb 2016 06:00

10 feb 2016 06:00

Duktiga åkare i Tibro

TIBRO KK

Först vill jag rikta ett stort tack till Tibro KK för en väl genomförd tävling i helgen. Tack även till alla funktionärer och ideella krafter som såg till att allt flöt på utan några problem. Och så vill jag rikta ett grattis till framförallt Julia Gustafsson, My Ekänge och Caroline Jonsson för väl genomförda åk. Men jag vill även skicka ett grattis till alla andra Tibroåkare för bra genomförda åk.

Det är skönt att se hur många duktiga åkare vi faktiskt har här i Tibro. Vi kan vara lugna och glada över att framtiden är tryggad.

Det var en mycket trevlig helg och jag ser fram emot nästa tävling. Och så hoppas jag på en större uppslutning från Tibros befolkning på läktarplats. På återseende.

Otto

Först vill jag rikta ett stort tack till Tibro KK för en väl genomförd tävling i helgen. Tack även till alla funktionärer och ideella krafter som såg till att allt flöt på utan några problem. Och så vill jag rikta ett grattis till framförallt Julia Gustafsson, My Ekänge och Caroline Jonsson för väl genomförda åk. Men jag vill även skicka ett grattis till alla andra Tibroåkare för bra genomförda åk.

Det är skönt att se hur många duktiga åkare vi faktiskt har här i Tibro. Vi kan vara lugna och glada över att framtiden är tryggad.

Det var en mycket trevlig helg och jag ser fram emot nästa tävling. Och så hoppas jag på en större uppslutning från Tibros befolkning på läktarplats. På återseende.

Otto

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.