10 feb 2016 06:00

10 feb 2016 06:00

Ge BUP mer pengar

PSYKIATRI

Läste att ungdomspsykiatrin skulle få ett extra anslag med cirka 280 miljoner.

Lägg då hälften av det på BUP Skövde. Det är under all kritik hur det går till där. Har man ett barn som är självmordsbenäget så kan man inte via telefon få veta att besökstiden är inställd, kanske om ett par månader... Får vi den hjälpen när självmordet är gjort då? Då är det för sent.

Har tappat tron på hjälp

Läste att ungdomspsykiatrin skulle få ett extra anslag med cirka 280 miljoner.

Lägg då hälften av det på BUP Skövde. Det är under all kritik hur det går till där. Har man ett barn som är självmordsbenäget så kan man inte via telefon få veta att besökstiden är inställd, kanske om ett par månader... Får vi den hjälpen när självmordet är gjort då? Då är det för sent.

Har tappat tron på hjälp

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.