10 feb 2016 06:00

10 feb 2016 06:00

Skaffa munkorg!

HUNDAR

Ni som vet att ni har en aggressiv hund, snälla kan ni skaffa munkorg eller gå där ingen annan går kanske?

Min hund har blivit attackerad två gånger, vilket resulterat i att min hund nu vaktar. Jag kan inte gå i mitt område på grund av aggressiva hundar, jag tar alltid bilen numera till ställen där ingen annan går.

Tycker att det inte bara är jag som ska ta ansvar för detta utan att alla hundägare som vet med sig att hunden inte är säker ska ta sitt ansvar och inte vistas där andra hundar, och framför allt barn, är. Även om hunden är kopplad är det mycket obehagligt att möta en ”vansinnig” hund.

Hoppas slippa vara rädd

Ni som vet att ni har en aggressiv hund, snälla kan ni skaffa munkorg eller gå där ingen annan går kanske?

Min hund har blivit attackerad två gånger, vilket resulterat i att min hund nu vaktar. Jag kan inte gå i mitt område på grund av aggressiva hundar, jag tar alltid bilen numera till ställen där ingen annan går.

Tycker att det inte bara är jag som ska ta ansvar för detta utan att alla hundägare som vet med sig att hunden inte är säker ska ta sitt ansvar och inte vistas där andra hundar, och framför allt barn, är. Även om hunden är kopplad är det mycket obehagligt att möta en ”vansinnig” hund.

Hoppas slippa vara rädd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.