11 feb 2016 06:00

11 feb 2016 06:00

Fiber till alla Skultorpsbor

FIBER

Tre aktörer. Olyckligtvis är det nu tre fiberaktörer, som erbjuder Skultorpsborna fiber till sina fastigheter. Bor själv på landsbygden utanför Skultorp, och hoppas för alla invånare i denna fina tätort, att verkligen alla får möjlighet att ansluta sig!

På andra ställen i närheten, t.ex. i Stenstorp, agerar ett stort, nationellt bolag, och där har tyvärr inte alla blivit erbjudna möjligheten att ansluta sin fastighet till fiber. Bland annat en släkting till mig, så jag vet verkligen att det stämmer. Nu är det upp till dem personligen att försöka hitta andra alternativ, för fiber är ju verkligen framtiden.

Hoppas verkligen att detta ”sållande” (att inte alla blir tillfrågade), inte blir fallet i Skultorp! Alla tre aktörerna har ju infomöten, lyssna noggrant på alla tre, ställ en massa frågor, och bestäm er först därefter.

En som bryr sig om Skultorpsborna

På andra ställen i närheten, t.ex. i Stenstorp, agerar ett stort, nationellt bolag, och där har tyvärr inte alla blivit erbjudna möjligheten att ansluta sin fastighet till fiber. Bland annat en släkting till mig, så jag vet verkligen att det stämmer. Nu är det upp till dem personligen att försöka hitta andra alternativ, för fiber är ju verkligen framtiden.

Hoppas verkligen att detta ”sållande” (att inte alla blir tillfrågade), inte blir fallet i Skultorp! Alla tre aktörerna har ju infomöten, lyssna noggrant på alla tre, ställ en massa frågor, och bestäm er först därefter.

En som bryr sig om Skultorpsborna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.