13 feb 2016 06:00

13 feb 2016 06:00

Mörkt på cykelbanan

ULVÅKER

När man åker från Ulvåkerhallen på kvällen är det mörkt ute på cykelbanan. Om man inte har lampor på cykeln så kan man krocka med någon på vägen.

Jag tycker att man ska ordna gatulampor på Ulvåkers cykelbana. Om man inte ordnar gatulampor kan det innebära olyckor, skador, man kör ner i diket eller kör ut på vägen. Man kan råka köra på någon människa. Barnen kan komma hem gråtande av att ha ramlat och inte vågar åka hem med cykeln.

Om man har gatulampor så vågar barnen åka till Ulvåker och hem från Ulvåker utan att komma hem gråtande.

Cykelmannen

Jag tycker att man ska ordna gatulampor på Ulvåkers cykelbana. Om man inte ordnar gatulampor kan det innebära olyckor, skador, man kör ner i diket eller kör ut på vägen. Man kan råka köra på någon människa. Barnen kan komma hem gråtande av att ha ramlat och inte vågar åka hem med cykeln.

Om man har gatulampor så vågar barnen åka till Ulvåker och hem från Ulvåker utan att komma hem gråtande.

Cykelmannen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.