15 feb 2016 06:00

15 feb 2016 06:00

Har du glömt körkortet Löfven?

VALLÖFTE

Minns ni att ett av Löfvens vallöften handlade om att de som gått ut gymnasiet med godkända betyg skulle kunna få ta studielån för att ta körkort? Det var ett riktigt bra löfte tycker jag. Speciellt eftersom körkort är en viktig nyckel till arbetsmarknaden och därför är det viktigt att så många som möjligt lär sig köra bil. Bilen är ju också vår bästa hushållsmaskin och ju fler som kan äga och köra bil desto bättre.

Men, var detta bara ett av alla vackra löften innan valet? För vi har inte hört något om det efter regeringen Löfven tillträdde. Samtidigt så handlar hela den politiska diskussionen om jobb. Varför inte ta tag i saken och genomföra löftet, Löfven? Så blir det något positivt gjort i alla fall.

Lennart Bengtsson

www.bilfront.org

Minns ni att ett av Löfvens vallöften handlade om att de som gått ut gymnasiet med godkända betyg skulle kunna få ta studielån för att ta körkort? Det var ett riktigt bra löfte tycker jag. Speciellt eftersom körkort är en viktig nyckel till arbetsmarknaden och därför är det viktigt att så många som möjligt lär sig köra bil. Bilen är ju också vår bästa hushållsmaskin och ju fler som kan äga och köra bil desto bättre.

Men, var detta bara ett av alla vackra löften innan valet? För vi har inte hört något om det efter regeringen Löfven tillträdde. Samtidigt så handlar hela den politiska diskussionen om jobb. Varför inte ta tag i saken och genomföra löftet, Löfven? Så blir det något positivt gjort i alla fall.

Lennart Bengtsson

www.bilfront.org

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.