17 feb 2016 06:00

17 feb 2016 06:00

Det var bättre förr?

Vård. Som handikappad pensionär kan man åka med taxi (som sjukresa) från dörr till dörr för en billig penning till undersökning på Sahlgrenska. Det var inte bättre förr.

På vägen hem den 9 februari hämtade taxiföraren upp en äldre dam vid Mölndals sjukhus. Hon hade opererats dagen innan och hade mycket ont. Hon hade skrivits ut mot sin vilja för eftervård på sjukhuset i Skövde. Det var bättre förr.

Sune Larsson

På vägen hem den 9 februari hämtade taxiföraren upp en äldre dam vid Mölndals sjukhus. Hon hade opererats dagen innan och hade mycket ont. Hon hade skrivits ut mot sin vilja för eftervård på sjukhuset i Skövde. Det var bättre förr.

Sune Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.