18 feb 2016 06:00

18 feb 2016 06:00

Det finns trådlöst

Bredband. Det är mycket prat om bredband just nu, och i SLA kunde vi nyligen läsa en artikel i ämnet.

Det verkar vara rena masshysterin kring bredband. Frågan alla ska ställa sig är om man verkligen behöver ha fiber in i huset? Det är lätt att falla för marknadsföring och trycket från grannar som får bredbandsskyltar uppsatta i trädgården. Många klarar sig säkert jättebra utan fiber. Trådlösa lösningar finns redan.

Landsbygdsbo

 

Det verkar vara rena masshysterin kring bredband. Frågan alla ska ställa sig är om man verkligen behöver ha fiber in i huset? Det är lätt att falla för marknadsföring och trycket från grannar som får bredbandsskyltar uppsatta i trädgården. Många klarar sig säkert jättebra utan fiber. Trådlösa lösningar finns redan.

Landsbygdsbo

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.