20 feb 2016 06:00

20 feb 2016 06:00

Vill du förtydliga din rasism?

REPLIK

I torsdagens SLA säger du, Josef Fransson (SD), följande. ”Det är pest eller kolera. Om Billingehus skulle bli asylboende skulle hela fritidsområdet bli oanvändbart för Skövdes befolkning. Jag tror inte att särskilt många skulle släppa ut sina tonårsdöttrar där då.”

I en annan tidning för ett tag sedan sade du att våra kvinnor inte skulle kunna visa sig träningsklädda bland 1 000 asylsökande män på Billingen. Vill du förtydliga din rasism och främlingsrädsla eller ska vi tolka det som att du är och förblir en tvättäkta rasist rädd för det främmande?

Morgan Sjöberg

I en annan tidning för ett tag sedan sade du att våra kvinnor inte skulle kunna visa sig träningsklädda bland 1 000 asylsökande män på Billingen. Vill du förtydliga din rasism och främlingsrädsla eller ska vi tolka det som att du är och förblir en tvättäkta rasist rädd för det främmande?

Morgan Sjöberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.