22 feb 2016 06:00

22 feb 2016 06:00

Hur mycket satsas på äldreomsorgen?

RANKNING

Vi har nyligen kunnat konstatera att vår kommun har nått en mycket ”hedrande åttondeplats” bland de kommuner som i Sverige satsar mest på idrotten. Men trots denna stora satsning så utlovar kommunalrådet nya stora dyra hallar, till detta faktum kan vi läsa ganska ofta i tidningen att det behöver byggas nya stora dyra anläggningar för idrott i vår kommun. Naturligtvis är denna åttondeplatsen hedrande för den som utövar idrott i någon av våra hallar.

Men en fråga har vi inte fått besvarad, hur mycket satsar Skövde kommun på äldreomsorgen? På vilken plats återfinns kommunen i denna rankinglista för Sveriges kommuner?

Arnold

Vi har nyligen kunnat konstatera att vår kommun har nått en mycket ”hedrande åttondeplats” bland de kommuner som i Sverige satsar mest på idrotten. Men trots denna stora satsning så utlovar kommunalrådet nya stora dyra hallar, till detta faktum kan vi läsa ganska ofta i tidningen att det behöver byggas nya stora dyra anläggningar för idrott i vår kommun. Naturligtvis är denna åttondeplatsen hedrande för den som utövar idrott i någon av våra hallar.

Men en fråga har vi inte fått besvarad, hur mycket satsar Skövde kommun på äldreomsorgen? På vilken plats återfinns kommunen i denna rankinglista för Sveriges kommuner?

Arnold

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.