23 feb 2016 06:00

23 feb 2016 06:00

Omdömeslöst av företaget

BREDBAND

Var på er vakt Skultorp. Vi har tecknat bredband med IP-Only och de skulle kontakta mig innan grävarbete på vår tomt skulle påbörjas och bestämma tidpunkt. Men så skedde givetvis inte. Förra söndagen när endast sonen var hemma dyker det upp fem vuxna män och börja gräva på vår tomt. Sonen blir livrädd och låser in sig i huset. De gräver sönder vår gräsklipparkabel på två ställen och lämnar ingen som helst information överhuvudtaget.

Nu har husfriden och säkerheten spolierats för en lång tid. Otroligt omdömeslöst!

Söndagsfrid

Var på er vakt Skultorp. Vi har tecknat bredband med IP-Only och de skulle kontakta mig innan grävarbete på vår tomt skulle påbörjas och bestämma tidpunkt. Men så skedde givetvis inte. Förra söndagen när endast sonen var hemma dyker det upp fem vuxna män och börja gräva på vår tomt. Sonen blir livrädd och låser in sig i huset. De gräver sönder vår gräsklipparkabel på två ställen och lämnar ingen som helst information överhuvudtaget.

Nu har husfriden och säkerheten spolierats för en lång tid. Otroligt omdömeslöst!

Söndagsfrid

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.