25 feb 2016 06:00

25 feb 2016 06:00

Fantastisk teaterupplevelse

EMIL I LÖNNEBERGA

I helgen var jag med tre av våra barnbarn och tittade på föreställningen Emil i Lönneberga som Skövde Musikteater satt upp.

De hade fått detta i julklapp, och nu var det äntligen dags att åka i väg och titta! Som vi alla hade längtat. Och vilken teaterupplevelse vi fick allihop! Vilka skådespelare och vilka sångare, jag blir både rörd och berörd över deras talang! Är detta verkligen amatörteater? Föreställningen höll ett mycket högt tempo och de hade fått med de mest välkända scenerna från filmen och boken.

Vill inte lyfta fram någon före de andra men måste bara säga; Emil och Ida, vilka otroligt duktiga och talangfulla barn! Som de sjöng, spelade teater och dansade, mycket stora talanger båda två! Vad månde bliva?

Producenten Niclas Johansson kan vara både lycklig, glad och stolt som har producerat denna musikteater, dessutom gjorde han en lysande version av Fattig Bonddräng. Han sa efteråt att de skulle sätta upp Folk och Rövare i Kamomilla stad nästa år och då kommer vi igen, för den vill vi ju bara inte missa! Blir en perfekt julklapp!

Farmor Margareta

De hade fått detta i julklapp, och nu var det äntligen dags att åka i väg och titta! Som vi alla hade längtat. Och vilken teaterupplevelse vi fick allihop! Vilka skådespelare och vilka sångare, jag blir både rörd och berörd över deras talang! Är detta verkligen amatörteater? Föreställningen höll ett mycket högt tempo och de hade fått med de mest välkända scenerna från filmen och boken.

Vill inte lyfta fram någon före de andra men måste bara säga; Emil och Ida, vilka otroligt duktiga och talangfulla barn! Som de sjöng, spelade teater och dansade, mycket stora talanger båda två! Vad månde bliva?

Producenten Niclas Johansson kan vara både lycklig, glad och stolt som har producerat denna musikteater, dessutom gjorde han en lysande version av Fattig Bonddräng. Han sa efteråt att de skulle sätta upp Folk och Rövare i Kamomilla stad nästa år och då kommer vi igen, för den vill vi ju bara inte missa! Blir en perfekt julklapp!

Farmor Margareta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.