26 feb 2016 06:00

26 feb 2016 06:00

Bussarna håller inte tiden

Busstider. Jag upplever att Västtrafiks bussar inte håller sina tider. Västtrafiks app kan säga att en buss ska gå en viss tid och sedan när man står där så kommer inte bussen, och då får man ta en buss som går mycket senare . Jag brukar åka 500 -bussen hem till Skövde från Hjo. Jag måste kunna veta att jag är hemma den tiden som tidtabellen visar att bussen ska vara framme. Om en buss inte går en speciell tid så kan det inte stå att den går i rät tid på appen eller om man söker på tidtabeller på västtrafiks hemsida.

Sterning

 

Busstider. Jag upplever att Västtrafiks bussar inte håller sina tider. Västtrafiks app kan säga att en buss ska gå en viss tid och sedan när man står där så kommer inte bussen, och då får man ta en buss som går mycket senare . Jag brukar åka 500 -bussen hem till Skövde från Hjo. Jag måste kunna veta att jag är hemma den tiden som tidtabellen visar att bussen ska vara framme. Om en buss inte går en speciell tid så kan det inte stå att den går i rät tid på appen eller om man söker på tidtabeller på västtrafiks hemsida.

Sterning

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.