01 mar 2016 06:00

01 mar 2016 06:00

Bygg en lekstuga i stället!

LIVETS BRUNN

Nu får det vara nog med alla tokigheter, låt bli Livets brunn och Hertig Johans torg! Det finns väl viktigare saker att lägga 30 miljoner på – förbättra trafikmiljön, sätt upp belysning på Vadsboleden igen och nog skulle väl Modegrillen kunna få en miljon till en ny grillkiosk – på Hertig Johans torg kanske?

Och nu är det väl hög tid att riva stadshuset och bygga en lekstuga på tomten istället, där Skövdes politiker kan sitta och hitta på nya tokigheter!

Förbannad

Nu får det vara nog med alla tokigheter, låt bli Livets brunn och Hertig Johans torg! Det finns väl viktigare saker att lägga 30 miljoner på – förbättra trafikmiljön, sätt upp belysning på Vadsboleden igen och nog skulle väl Modegrillen kunna få en miljon till en ny grillkiosk – på Hertig Johans torg kanske?

Och nu är det väl hög tid att riva stadshuset och bygga en lekstuga på tomten istället, där Skövdes politiker kan sitta och hitta på nya tokigheter!

Förbannad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.