01 mar 2016 06:00

01 mar 2016 06:00

Hur mår alliansen idag?

TINGSHUSPARKEN

Att det är bostadsbrist i Skövde vet väl alla. Centrumnära och hyresrätter är något alliansen gärna vill slå ett slag för. Att offra Tingshusparken i detta syfte var ett lätt beslut för alliansen med god hjälp av Socialdemokraterna. Men vad ser man nu? En lägenhet på 353 kvadratmeter! Är det att stödja centrumnära lägenheter? Min första lägenhet, en etta, var precis på 35 kvadratmeter! Det skulle räcka till tio lägenheter. Var det inte så det skulle se ut?

Hur mår ni nu, Katarina Jonsson, Leif Walterdum, Orvar Eriksson m.fl?

Trött på att någon annan styr Skövde

Att det är bostadsbrist i Skövde vet väl alla. Centrumnära och hyresrätter är något alliansen gärna vill slå ett slag för. Att offra Tingshusparken i detta syfte var ett lätt beslut för alliansen med god hjälp av Socialdemokraterna. Men vad ser man nu? En lägenhet på 353 kvadratmeter! Är det att stödja centrumnära lägenheter? Min första lägenhet, en etta, var precis på 35 kvadratmeter! Det skulle räcka till tio lägenheter. Var det inte så det skulle se ut?

Hur mår ni nu, Katarina Jonsson, Leif Walterdum, Orvar Eriksson m.fl?

Trött på att någon annan styr Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.