01 mar 2016 06:00

01 mar 2016 06:00

Ta ert förnuft till fånga

LIVETS BRUNN

Nu tror jag att Skövdes politiker är helt från vettet. Skall de ta bort Livets brunn? Den hör till Hertig Johans torg och skall inte bort.

Inte nog med detta, sedan skall en stockholmare komma och göra om vårt torg. Ni politiker är folkvalda, och ni skall absolut inte ta bort vår historia. Det är väl inte så, att vi måste gå omkring med protestlistor, för att få behålla Livets brunn? Jag hoppas innerligt att ni tar ert förnuft till fånga ändå, och stoppar denna idioti.

Ann-Marie Torell

Nu tror jag att Skövdes politiker är helt från vettet. Skall de ta bort Livets brunn? Den hör till Hertig Johans torg och skall inte bort.

Inte nog med detta, sedan skall en stockholmare komma och göra om vårt torg. Ni politiker är folkvalda, och ni skall absolut inte ta bort vår historia. Det är väl inte så, att vi måste gå omkring med protestlistor, för att få behålla Livets brunn? Jag hoppas innerligt att ni tar ert förnuft till fånga ändå, och stoppar denna idioti.

Ann-Marie Torell

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.