02 mar 2016 06:00

02 mar 2016 06:00

Då får du vänta länge!

BUSSTRAFIK

Angående insändare i SLA 26/2 om att bussar inte kommer i tid.

Du skriver att du tar buss 500 från Hjo till Skövde som aldrig kommer i tid. Naturligtvis inte – buss 500 går mellan Skövde och Mariestad. Väntar du på buss 500 i Hjo lär du få vänta länge!

Jag busspendlar sedan över tio års tid mellan två orter i Skaraborg. Trots snökaos, extrem halka, trasiga bussar, m.m. så fungerar det. Jag beundrar de busschaufförer, killar som tjejer, som trots allt får det att fungera. Jag har inga klagomål – tvärtom.

lme

Angående insändare i SLA 26/2 om att bussar inte kommer i tid.

Du skriver att du tar buss 500 från Hjo till Skövde som aldrig kommer i tid. Naturligtvis inte – buss 500 går mellan Skövde och Mariestad. Väntar du på buss 500 i Hjo lär du få vänta länge!

Jag busspendlar sedan över tio års tid mellan två orter i Skaraborg. Trots snökaos, extrem halka, trasiga bussar, m.m. så fungerar det. Jag beundrar de busschaufförer, killar som tjejer, som trots allt får det att fungera. Jag har inga klagomål – tvärtom.

lme

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.