02 mar 2016 06:00

02 mar 2016 06:00

Hjärtat blöder

CEMENTA

Då blev det så där igen. Solen stiger och det är vindstilla och tyst. Tar hunden och ett leende är på plats. Går gångbanan ner. Det dröjer inte länge förrän halsduk täcker både näsa och mun. Ögonen blir irriterade och hunden nyser till. En gråtäckt luft likt en dimma förpestar liv på flera sätt. Stackars Moder Jord med allt vad det innebär. Skulle vinden blåsa så vet vi att gifterna landar någon annanstans. Hjärtat blöder, men tack till alla som orkar bry sig.

Marlene i Våmb

Då blev det så där igen. Solen stiger och det är vindstilla och tyst. Tar hunden och ett leende är på plats. Går gångbanan ner. Det dröjer inte länge förrän halsduk täcker både näsa och mun. Ögonen blir irriterade och hunden nyser till. En gråtäckt luft likt en dimma förpestar liv på flera sätt. Stackars Moder Jord med allt vad det innebär. Skulle vinden blåsa så vet vi att gifterna landar någon annanstans. Hjärtat blöder, men tack till alla som orkar bry sig.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.