03 mar 2016 06:00

03 mar 2016 06:00

Dags sätta upp skyltar

TRÄNGEN

I 20 års tid har besökare på Norra Trängallén fått parkeringsböter när de oskyldigt ställt sin bil på gatan. Det finns ingen skylt som talar om det, men det råder parkeringsförbud. P-vakterna har fått god inkomst av detta. Otaliga gäster har blivit sorgligt överraskade efter besök hos vänner och studenter i studenthusen.

Vore det inte dags att sätta upp tydliga skyltar som talar om att det ej går att parkera på gatan?!

Anonym

I 20 års tid har besökare på Norra Trängallén fått parkeringsböter när de oskyldigt ställt sin bil på gatan. Det finns ingen skylt som talar om det, men det råder parkeringsförbud. P-vakterna har fått god inkomst av detta. Otaliga gäster har blivit sorgligt överraskade efter besök hos vänner och studenter i studenthusen.

Vore det inte dags att sätta upp tydliga skyltar som talar om att det ej går att parkera på gatan?!

Anonym

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.