04 mar 2016 06:00

04 mar 2016 06:00

Storbildsskärmar krävs

GYMNASIUM SKÖVDE

Ser inte. Ett gemensamt utspring för Gymnasium Skövde är ett lovvärt initiativ. Frågan är bara om de ansvariga löper linan fullt ut?

Som det varit de senaste åren har jag inte kunna se vilka som springer ut när, såvida jag inte använder kamera med bra zoom eller kikare. När ännu fler anhöriga/åskådare skall samlas på samma plats kommer de längst bort få ännu sämre möjlighet att se.

Det hade varit en sak om även anhöriga/åskådare cirkulerats bort för att andra skall kunna se sin student springa ut.

Skall det bli något bra av detta initiativ måste rejäla storbildsskärmar sättas upp. Då kan även klassens namn annonseras så att jag ser när min anhörige springer ut och inte bara upptäcker att han dyker upp och att hela syftet har gått förlorat.

Karl-Olof Svensson

Som det varit de senaste åren har jag inte kunna se vilka som springer ut när, såvida jag inte använder kamera med bra zoom eller kikare. När ännu fler anhöriga/åskådare skall samlas på samma plats kommer de längst bort få ännu sämre möjlighet att se.

Det hade varit en sak om även anhöriga/åskådare cirkulerats bort för att andra skall kunna se sin student springa ut.

Skall det bli något bra av detta initiativ måste rejäla storbildsskärmar sättas upp. Då kan även klassens namn annonseras så att jag ser när min anhörige springer ut och inte bara upptäcker att han dyker upp och att hela syftet har gått förlorat.

Karl-Olof Svensson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.