05 mar 2016 06:00

05 mar 2016 06:00

Förklara för Walterum!

LÖNER

Katarina Jonsson, du som i P4 Skaraborg den 25/2 angav ditt stora ansvar som argument för din, i Skaraborg högsta, lön. Kan inte du förklara detta argument för Leif Walterum? Du vet, att det finns ett samband mellan ansvar och lön och sådär. Han menar ju att Skövde ska konkurrera om de få lärare som finns med allt annat än lön. Han kanske tror att läraryrket inte är förknippat med ansvar heller...? Huga!

MathGamer

Katarina Jonsson, du som i P4 Skaraborg den 25/2 angav ditt stora ansvar som argument för din, i Skaraborg högsta, lön. Kan inte du förklara detta argument för Leif Walterum? Du vet, att det finns ett samband mellan ansvar och lön och sådär. Han menar ju att Skövde ska konkurrera om de få lärare som finns med allt annat än lön. Han kanske tror att läraryrket inte är förknippat med ansvar heller...? Huga!

MathGamer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.