09 mar 2016 06:00

09 mar 2016 06:00

Sämsta vägen i Skaraborg?

SKAMLIGT

Vi som bor i området kring Tidavad och Odensåker åker via Binneberg, Frösve och Stöpen till Skövde. Detta måste vara den håligaste, guppigaste och mest fusklagade allmänna väg som går att finna i Skaraborg. Det är en stor skam av väghållande ansvarig myndighet, som förmodligen aldrig själv har åkt denna väg. Vi hoppas på en snabb rejäl förbättring av denna väg!

Väntar på ett ärligt svar via SLA.

Dagliga biltrafikanter

Vi som bor i området kring Tidavad och Odensåker åker via Binneberg, Frösve och Stöpen till Skövde. Detta måste vara den håligaste, guppigaste och mest fusklagade allmänna väg som går att finna i Skaraborg. Det är en stor skam av väghållande ansvarig myndighet, som förmodligen aldrig själv har åkt denna väg. Vi hoppas på en snabb rejäl förbättring av denna väg!

Väntar på ett ärligt svar via SLA.

Dagliga biltrafikanter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.