10 mar 2016 06:00

10 mar 2016 06:00

Bra talat Freddie!

TORGET

Bra inlägg i debatten, Freddie Johansson (SLA 8/3)!

Ja nu har den skyldige till det urbota dumma förslaget om ”ett modernare” Hertig Johans torg erkänt, och försöker urskulda sig med att det skall bli så modernt att det skall klara sig i många år. Felet är att de styrande varit för flitiga med sina moderniseringar. Det finns inte mycket kvar av äldre kultur i Skövde i dag:

När rivningen pågick som värst fanns de som gjorde försök att stoppa ödeläggelsen. Nu får vi hoppas att beslutsfattarna har tagit till sig av det massiva motståndet som har visat sig bl.a. i alla insändare i ämnet! Gör verklighet av Freddies förslag om behandling av ärendet!

Anders Löfgren

Bra inlägg i debatten, Freddie Johansson (SLA 8/3)!

Ja nu har den skyldige till det urbota dumma förslaget om ”ett modernare” Hertig Johans torg erkänt, och försöker urskulda sig med att det skall bli så modernt att det skall klara sig i många år. Felet är att de styrande varit för flitiga med sina moderniseringar. Det finns inte mycket kvar av äldre kultur i Skövde i dag:

När rivningen pågick som värst fanns de som gjorde försök att stoppa ödeläggelsen. Nu får vi hoppas att beslutsfattarna har tagit till sig av det massiva motståndet som har visat sig bl.a. i alla insändare i ämnet! Gör verklighet av Freddies förslag om behandling av ärendet!

Anders Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.