10 mar 2016 06:00

10 mar 2016 06:00

Glöm inte Volvo!

NÄRINGSLIVSCHEF

Viktigast. Kommundirektören förklarar och motiverar i en lång SLA-insändare den 7 mars vad viktigt det är med en ny näringslivschef. Kommundirektör Fellbrandt skriver ”Skövde har ett spännande näringsliv med små, stora, lokala nationella och globala företag. Tillsammans med andra betydande arbetsplatser som till exempel Skaraborgs sjukhus, Försvarsmakten och Högskolan.”

Jag hoppas att i kommundirektörens tankevärld även finns Volvo. Skövde står och faller med Volvo, hävdar jag. Ibland anställer eller säger Volvo upp på kort tid, mer än dubbelt så många som jobbar på Cementa. Vårda Volvo väl så ger det andra sig själv, hävdar jag.

Och Fellbrandt, se till att den nya näringslivschefen bor i Skövde. Alltför många kommunala chefer gör inte det, till exempel du själv.

Sture Grönblad

som jobbat på Volvo i halva sitt liv

Jag hoppas att i kommundirektörens tankevärld även finns Volvo. Skövde står och faller med Volvo, hävdar jag. Ibland anställer eller säger Volvo upp på kort tid, mer än dubbelt så många som jobbar på Cementa. Vårda Volvo väl så ger det andra sig själv, hävdar jag.

Och Fellbrandt, se till att den nya näringslivschefen bor i Skövde. Alltför många kommunala chefer gör inte det, till exempel du själv.

Sture Grönblad

som jobbat på Volvo i halva sitt liv

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.