12 mar 2016 06:00

12 mar 2016 06:00

En hålig väg till

HORN

Håller med signaturen ”Dagliga biltrafikanter” (SLA 9/3). Om man viker av mot Öhns gård när man kommer från Odensåkerhållet och tar svängen via Horns kyrka kan man guppa lite till. Vägen är så dålig att man på vissa ställen måste köra på fel sida för att undvika hålor. Den vägbiten kan fixas samtidigt. Det känns inte trafiksäkert att behöva undvika hålor och köra på fel sida av vägbanan varenda dag när man åker till och från jobbet. Borde åtgärdas snarast.

Ännu en daglig biltrafikant

Håller med signaturen ”Dagliga biltrafikanter” (SLA 9/3). Om man viker av mot Öhns gård när man kommer från Odensåkerhållet och tar svängen via Horns kyrka kan man guppa lite till. Vägen är så dålig att man på vissa ställen måste köra på fel sida för att undvika hålor. Den vägbiten kan fixas samtidigt. Det känns inte trafiksäkert att behöva undvika hålor och köra på fel sida av vägbanan varenda dag när man åker till och från jobbet. Borde åtgärdas snarast.

Ännu en daglig biltrafikant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.