14 mar 2016 06:00

14 mar 2016 06:00

Tänk på vad ni säger!

KRÄNKANDE

Varför säger man kränkande kommentarer åt varandra, varför förstår man inte att det man säger är kränkande? Vissa tar det mycket allvarligare än vad man kanske själv tyckte när man sa kommentaren. Detta kan bidra till att många mår psykiskt dåligt, då presterar man sämre i skolan och detta är inte bra. Så tänk på vad ni säger innan det blir riktigt allvarligt.

Linda Ljung

Varför säger man kränkande kommentarer åt varandra, varför förstår man inte att det man säger är kränkande? Vissa tar det mycket allvarligare än vad man kanske själv tyckte när man sa kommentaren. Detta kan bidra till att många mår psykiskt dåligt, då presterar man sämre i skolan och detta är inte bra. Så tänk på vad ni säger innan det blir riktigt allvarligt.

Linda Ljung

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.