15 mar 2016 06:00

15 mar 2016 06:00

EU är en medlemsorganisation

REPLIK.

Suck... Är inte CUF medvetet om att EU betyder Europeiska Unionen?

Det är en medlemsorganisation – och precis som i alla andra medlemsorganisationer så är det aldrig någonsin meningen att icke-medlemmar skall ha fritt tillträde till förmånerna. Turkiet må som alla andra ha sina brister, men den som någonsin besökt landet vet att det inte ”är att skicka människor rakt in i döden”. Hur står det till med verklighetsförankringen?

Christer Bratt

Det är en medlemsorganisation – och precis som i alla andra medlemsorganisationer så är det aldrig någonsin meningen att icke-medlemmar skall ha fritt tillträde till förmånerna. Turkiet må som alla andra ha sina brister, men den som någonsin besökt landet vet att det inte ”är att skicka människor rakt in i döden”. Hur står det till med verklighetsförankringen?

Christer Bratt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.