17 mar 2016 06:00

17 mar 2016 06:00

Hellre pannkaka än inget alls

SKOLMATEN

För att orka med sitt skolarbete måste man få i sig energi. Skolan misslyckas med detta p.g.a. att de bara fokuserar på näringsvärdet på pappret och inte på om eleverna kommer att äta maten. Sorgligt nog är det så att många elever har slutat att äta skolmaten, då orkar inte de resten av skoldagen.

Felet som jag ser är att skolköket gör konstiga röror/blandningar. Eleverna vill ha mer enkel mat istället för näringsrörorna skolköket serverar. Är det inte meningen att eleverna ska äta maten istället för att den ska ligga där i grytorna? Därför tycker jag att det är bättre med en pannkaka i magen.

En hungrig pöjk

För att orka med sitt skolarbete måste man få i sig energi. Skolan misslyckas med detta p.g.a. att de bara fokuserar på näringsvärdet på pappret och inte på om eleverna kommer att äta maten. Sorgligt nog är det så att många elever har slutat att äta skolmaten, då orkar inte de resten av skoldagen.

Felet som jag ser är att skolköket gör konstiga röror/blandningar. Eleverna vill ha mer enkel mat istället för näringsrörorna skolköket serverar. Är det inte meningen att eleverna ska äta maten istället för att den ska ligga där i grytorna? Därför tycker jag att det är bättre med en pannkaka i magen.

En hungrig pöjk

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.